dilluns, 20 de gener de 2020

Presentació del col·legi Pompeu Fabra


Hola nens i nenes del projecte Geofestes,

Som la classe Mestral, fem 3r de primària i el nostre grup està format per 11 nenes i 17 nens, més la Míriam, la nostra mestra. Som un grup una mica xerraire i molt divertit, ens agrada molt àmbit digital i plàstica. A l'hora de treballar sempre fem molta pinya, moltes vegades treballem en grup cooperatiu, d'aquesta manera aprenem ajundant-nos els uns amb els altres. Cada trimestre fem un projecte diferent on investiguem moltes coses i ens convertim en grans experts sobre els temes investigats!

La nostra escola es diu Pompeu Fabra, és una escola d'una sola línia que comença a P3 i arriba fins a 4t d'ESO. En total som 359 alumnes, estem repartits en 2 edificis, per una banda hi ha l'edifici d'infantil i primària i per l'altra, l'edifici de secundària. Tenim 3 patis on podem jugar i practicar esports, el nostre esport preferit és el bàsquet.

La nostra escola està situada a la vila de Salt la qual es troba a la província de Girona i la comarca del Gironès i té aproximadament uns 30.000 habitants. Estem molt a prop de Girona. Pel nostre poble passa el riu Ter i molt a prop de la nostra escola hi ha les deveses, on podem trobar tot tipus d'animals i plantes. A Salt fem un munt d'activitats durant tot l'any però una de les nostre preferides és la Festa Major, la qual la celebrem per Sant Jaume, el 25 de juliol. Durant una setmana es fan tot tipus d'activitats, es poden veure els gegants, els correfocs amb els Diables d'en Pere Botero, passejar per les fires o gaudir de concerts.

Esperem que us hagin vingut moltes ganes de descobrir més coses sobre Salt. Nosaltres esperem les vostres presentacions.

Una abraçada molt gran i fins aviat!

Classe Mestral
Cap comentari:

Publica un comentari